Barınma

* 2019 YKS - Ek / 2019 DGS yerleştirme sonucunda Üniversitemizi 1., 2. ve 3. sırada tercih eden ve kayıt yaptıran öğrencilere, yurt ücretinde % 40 indirim uygulanacaktır.

Öğrenci Merkezi

Üniversitemiz, şehrin gürültüsünden uzak kampüsünde, öğrencilerin günlük hayatla ilgili tüm ihtiyaçlarını giderme imkânı sunmaktadır.

Kütüphane

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Kütüphanesi, üniversitemizin öğretim ve araştırma politikasına uygun olarak eğitim araştırma programlarının gereksinimleri doğrultusunda hizmet vermektedir.

Spor Tesisleri

Öğrencilerin stres atabilecekleri, sağlıklı bir yaşam sürebilecekleri, spor becerilerini geliştirebilecekleri, ruh sağlıklarını koruyabilecekleri ve keyifli anlar yaşayabilecekleri sportif imkanları Üniversitemiz sunmaktadır.

Kulüpler

Sosyal ve kültürel faaliyetler kampüs yaşamının ayrılmaz bir parçasıdır.

Ulaşım

Üniversitemiz ulaşım seçenekleri: 1- Üniversitemize Şehir Merkezinden Erkilet ve Osman Kavuncu Bulvarı güzergâhlarından olmak üzere iki ayrı ulaşım imkanı bulunmaktadır. Otobüs hareket saatleri için tıklayınız.

Kampüste Güvenlik

Üniversitemiz ana kapısında ve kampüs içindeki tüm alanların giriş ve çıkışlarında hazır halde bulunan koruma ve güvenlik ekibi ve gelişmiş kamera sistemlerinin takibi ile kampüs huzuru ve düzeni 7/24 korunmaktadır.

Eğitim Araç ve Gereçleri

Güçlü Akademik Kadro

Akademik kadromuz, her biri kendi alanında güncel bilgi ve becerilerle donanmış, pratik ve teorik bilgiyi harmanlayabilen, ileri seviyede teknoloji bilgisinin yanı sıra sektörde uygulama tecrübesine sahip akademisyenlerden oluşmaktadır.

Uluslararası Öğrenci Değişim Programları

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi uluslararası ve kültürlerarası eğitime değer veren bir üniversitedir.

Eğitim-Öğretim Dili & Yabancı Dil

Üniversitemizde eğitim-öğretim dili Türkçe'dir. Ancak dört yıllık eğitim-öğretim süresince çok yoğun bir İngilizce eğitimi verilmektedir.

Kayseri'de Yaşam

Kayseri bir üniversiteler şehri ve ticaret merkezi olması nedeniyle sosyal yaşam alanları açısında oldukça zengin bir şehirdir.

Ders Programları & Derslerin İşlenmesi

Üniversitemizde eğitim; esnek, dinamik, disiplinler arası, bilgiye ulaşma, bilgiyi kullanabilme ve bilgi üretme yönünde planlanmıştır.

Kayseri'de Ekonomi

Kayseri, elverişli ulaşım ve enerji olanakları ve zengin yeraltı kaynaklarının yanı sıra sanayisi de gelişmiş illerdendir. İldeki sanayinin gelişmesindeki en önemli etken, Cumhuriyetin ilk yıllarından başlayarak yapılan kamu yatırımlarıdır.

İş Olanakları

İç Anadolu’da önemli sanayi ve ticaret merkezi olan Kayseri’de birçok gence ulusal ve uluslararası alanda tanınır hale gelen holding ve şirketlerde parlak iş fırsatları sunulmaktadır.

Uluslararası Ofis

Kayseri'de Spor

Kayseri, spor alanında bir çok imkânı sahip bir il’dir.

Öğrenci Konseyi

Kayseri Tarihi

Türkiye'nin kültür, sanat, bilim ve turizm merkezlerinden biri olan Kayseri, tarihin en eski zamanlarından beri pek çok uygarlığa beşiklik etmiş ve her dönemde önemini korumuştur.

Engelsiz Üniversite

Üniversitemizde öğrenim gören engelli öğrencilerimizin engelinden dolayı akademik başarısızlık yaşamalarını önlemek amacı ile öğretim süreci ve sınavlara ilişkin düzenlemeler yapılmaktadır.

Bilgisayar Hizmetleri

Üniversitemizde güncel teknolojiye sahip Bilgi İşlem Merkezi bulunmaktadır. Fiber optik kablo altyapısına sahip kampüsümüzde metro internet bağlantısı bulunmaktadır.

Kariyer Yönlendirme Merkezi

Kariyer Yönlendirme Merkezi, öğrencilerimizin mezuniyet sonrasında adım atacakları iş hayatına daha donanımlı hazırlanmalarına, kendi kariyer hedeflerini belirlemelerine, iş dünyasında tercih edilen profesyoneller olmalarına rehberlik etmektedir.

Üniversite, Sanayi ve Toplum İş Birliği

Üniversitemiz, sanayi kuruluşları ile kurduğu yakın ve sıcak ilişkilerle öğrencilerimizin profesyonel hayata bir adım önde başlamalarına imkân sağlamaktadır. Üniversite eğitimi ve bilim tamamen başarıya ve üretime dayalıdır.

Mezunlar Ofisi

Kampüsten Görüntüler

Kontenjanlar, Burslar ve Ücretler

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nde verilen tüm burslar karşılıksız olup, herhangi bir şarta (Derslerden başarısızlık, öğrenim süresinin uzaması, sağlık sebebi, devamsızlık vb.) bağlı olmaksızın öğrenim süresince (mezun oluncaya kadar) devam eder.

Üniversitemiz Tanıtım Günleri

* Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nde verilen tüm burslar karşılıksız olup, herhangi bir şarta (Derslerden başarısızlık, öğrenim süresinin uzaması, sağlık sebebi, devamsızlık vb.

Yukarı